Chcete-li psat na forum musite byt registrovani. Prosime, registrujte se! Po registraci se muzete prihlasit nize.
Mirošovák-ryby.cz • Zobrazit téma - Lov na dírkách - Mirošovák

Lov na dírkách - Mirošovák

Zde můžete diskutovat

Moderátoři: Zdeněk, Birkof

Re: Lov na dírkách - Mirošovák

Příspěvekod Zdeněk » 27 úno 2013, 14:27

to víš že dám ale nesmíš mi večer chodit na candáty :lol: :lol: :lol:
Zdeněk
rybí guru

Příspěvekod M.S. » 27 úno 2013, 14:16

... dneska nejlepší den v Mirošovicích, chyceno do 11:30 zhruba 18 ryb a jestli byli dvě pod kilo, tak je to hodně :o Ryby prostě nádherný. Ve 12 jsem odjel, byl jsem přechytanej ... :mrgreen: :mrgreen:
No prostě sivena nechci dlouho vidět :lol:

Nová pravidla jsou podle mě cajk.
Ale jak to uděláme Zdendo až chytnu 6ti kilovýho sivena, budu si ho chtít nechat a nebudu mít dost škváry :?: :?: :?: dáš mi třeba kilo na sekeru :lol:
M.S.
mistr lovu

Příspěvekod pista » 27 úno 2013, 14:11

Eriku, dekuji za podrobne vysvetleni a hlavne za radu... Co se tyce letosni neaktivity ryb mas samozrejme pravdu. Chodim k vam uz nekolik let a letosni sezona byla opravdu slaba z pozice zaberu. Faktem je, ze jste a stale zustavate nejlepsim soukromym revirem (lov na dirkach) v sirokem okoli. Za rybama toho hodne najezdim i kdyz v zime tech moznosti zas tolik neni, ale chci si zachytat. Neni to samozrejme jenom o "mase", to bych k vam totiz jezdil jenom kdyz nasazujete a chytal u kiosku nez se ryby rozjedou. To uz jsem taky videl a jsou to spise jatka nez chytani ryb. Zajimave pouze pro nekoho. Letos moje skore u vas je cca 20ks a z toho jsem si odvezl tak cca 10ks. Samozrejme , kdyz platim , tak si nekdy rad neco taky odvezu. Doufejme, ze se zmenou obsadky bude i vetsi zabava. Timto nam vsem preji vice rybarskych zazitku ;)
pista
mistr lovu

Příspěvekod erik » 27 úno 2013, 12:36

Pišto budeš si holt nechávat ty menší, aby jsi nepřešvih a ty větší strááášně opatrně pouštět :lol:
erik

Příspěvekod erik » 27 úno 2013, 12:34

VYSVĚTLENÍ ZMĚNY PRAVIDEL: celou letošní zimu jsme mi provozovatelé i vy rybáři, byli nešťastní až nas...ní, z neaktivity vysazovaných duháků, a tím jsme se propracovali k rozhodnutí, že většinovou obsádku bude tvořit siven alpský a siven americký (tyto ryby jsou od přírody dravější, bojovnější,zmasilejší a jejich maso je kvalitnější než u Pd), poslední měsíc vysazování sivenů nám dává za pravdu, ryby jsou nádherné, s rybáři spolupracují hned od vysazení, bojují a v neposlední řadě jsou velmi chutné.
Odnos ryb o váze 2Kg v ceně povelenky je pro nás méně výhodný, než 3 ryby (tržní Pd cca 30dkg), a nebo chycené zero na neaktivních duhácích....
Cena doplatku váhy 135/Kg je na spodní hranici běžné prodejní ceny živých lososovitých ryb v obchodní síti a pro nás je prakticky bez zisku (cena ryb+doprava+mortalita při dírkaření+krádeže chycených ryb)
Převážení ryb je otázka několika vteřin

Naší filosofií je spokojený, stále se vracející rybář, chlubící se krásnými úlovky...., je to cesta zvyšující se kvality a nižší marže pro provozovatele, kterou jak doufáme , nám vynahradí vaše spokojenost a častější návštěvy
Věřím, že tato zněna výrazně zpříjemní vaše chvíle strávené u nás ...
erik

Příspěvekod pista » 27 úno 2013, 11:55

To je samozrejme vec nazoru...No v kazdem pripade majitel dela pravidla.
pista
mistr lovu

Příspěvekod cornhollio » 27 úno 2013, 11:19

sice se mi stavajici režim libil , myslim ohledne ryb a doplaceni na ne , ale co si budeme povidat bylo to dost nevyhodny pro zdenka a spol., navic jde prece tak trochu o chytaní :D
cornhollio
mistr lovu

Příspěvekod pista » 27 úno 2013, 09:43

No to neni ale zmena k lepsimu. To si budem na led nosit vahu, abychom vedeli, zda 2 nebo 3ks jsou jeste v cene? A pak v boude budeme vazit pul hodiny vsechny ryby, kdyz jich budu chtit vic? No preji vam hodne uspechu s novym radem :roll:
pista
mistr lovu

Příspěvekod Indián » 27 úno 2013, 09:35

Dnešní jeseter 102.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Indián

Příspěvekod Zdeněk » 27 úno 2013, 08:55

Pozor - Změna pravidel - Pozor
Od 1.3.2013 budou v ceně povolenky 2kg ryb,
vše navíc se bude doplácet 135,-Kč/kg.

Zdeněk
rybí guru

PředchozíDalší

Zpět na Hlavní diskuze