Chcete-li psat na forum musite byt registrovani. Prosime, registrujte se! Po registraci se muzete prihlasit nize.
Mirošovák-ryby.cz • Zobrazit téma - Lov na dírkách - Mirošovák

Lov na dírkách - Mirošovák

Zde můžete diskutovat

Moderátoři: Zdeněk, Birkof

Re: Lov na dírkách - Mirošovák

Příspěvekod Misak88 » 13 úno 2013, 09:07

Postavit a zamaskovat jako kiosek č.2 kde se prodávají utopence...
Misak88
rybí potěr

Příspěvekod M.S. » 12 úno 2013, 22:30

... Zdendo, ale nevzdáme to ne ? dyť se snažíme aby to tam bylo fajn a zdarma ... proč to zase někdo bojkotuje. To už jsem měl dohodnutý s kámošem na pile náké dřevo :oops: kurva :evil:
není tam na prodej někde u rybníka 3m čtvereční půdy :mrgreen: hned bych věděl co snima :lol:
M.S.
mistr lovu

Příspěvekod Zdeněk » 12 úno 2013, 15:07

dnes to nejde :( a pozemek je obecní :(
Zdeněk
rybí guru

Příspěvekod michal.taubner » 12 úno 2013, 14:50

Něco k tématu:

Zvířátka v lese se dohodla, že si postaví sídliště. Do města na příslušné úřady půjde liška, ta je dost fikaná, všechna potřebná potvrzení a povolení rychle vyřídí, řekla si zvířátka.
A tak tedy liška šla. Přešel den, dva, týden, měsíc a po měsíci se liška vrací se stáhnutým ocasem a celá zničená říká: "35 potvrzení mám, je to 36, poslední se mi už vyřídit nepodařilo.
Tak se do města vydá medvěd. Ten jako nejsilnější v lese určitě zařídí, abychom tu měli sídliště, přemýšlela zvířátka. Přešel den, dva, týden, měsíc a po měsíci se medvěd celý vystresovaný a vyhublý vrací a říká: "35 potvrzení mám, jen to 36, poslední se mi už vyřídit nepodařilo."
Zvířátka se už pomalu smiřují s tím, že budou dál bydlet v podmínkách nedůstojných pro zvíře 21. stolení, když tu najednou řekne oslíček: "Já bych to zkusil vyřídit!"
Ostatní zvířátka se začnou smát a říkají: "Ani liška se svým intelektem a ani medvěd z pozice moci to nedokázali vyřídit, už jen ty to dokážeš!"
Ale oslík se těmito řečmi nedal odradit a vydal se do města.
Za tři dny se zvířátka vzbudila kvůli velkému ruchu a vidí, jak už z dálky jde osel a mává se všemi potvrzeními. Za zády mu jedou bagry, jeřáby, nákladní auta s pískem a ostatním stavebním materiálem.
Zvířátka se nestačí divit a ptají se osla, jak se mu to podařilo vyřídit.
"Velmi jednoduše," říká osel, "přijdu na úřad, otevřu první dveře - spolužák, druhé dveře - spolužák, třetí dveře - spolužák..."
michal.taubner

Příspěvekod pista » 12 úno 2013, 14:10

to je on
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
pista
mistr lovu

Příspěvekod Misak88 » 12 úno 2013, 14:10

Teda já dělám tak trochu do projektování... a nikdy jsem neslyšel o tom, že by stavba kadibudky na svém podléhala nějakému povolení, natož ohlášení obci... záleží hlavně čí je ten pozemek ve vlastnictví? Jestli není obce, tak do toho nemá co kecat... na svém pozemku si můžeš postavit třeba deset kadibudek. Jestli obce, to už je jiná... (i když to zní dobře, je tu zákon o nakládání s odpady...) Ale jako problém bych to neviděl, kde není možnost napojení na kanalizaci (např. u RD) tak se běžně povoluje žumpa. Jen byste museli pak úřadu dokázat, jak byl odpad likvidován (např. svozem - hovnocuc). Úřední šiml koukám má zase navrch koukám...
Misak88
rybí potěr

Příspěvekod pista » 12 úno 2013, 14:07

No jo, to je zivot. V pripade, ze nekdo ze zajemcu by opravdu musel, doporucuji Vam tuto nadhernou sadu. V pripade vazneho zajmu, vam ho priste privezu a necham u Zdenka v kiosku :mrgreen:
pista
mistr lovu

Příspěvekod zeghul » 12 úno 2013, 13:56

Zdar,tak jak to dneska jde?
zeghul
dravec

Příspěvekod michal.taubner » 12 úno 2013, 12:01

Tak takhle by to mohlo vypadat?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
michal.taubner

Příspěvekod M.S. » 12 úno 2013, 12:00

... to jsou tupci, bylo by fajn pro všechny a nakonec se chytá i v létě, takže celoroční užitek ...
Co se jim zase nelíbí ???
M.S.
mistr lovu

PředchozíDalší

Zpět na Hlavní diskuze