Souhlasím s názorem buldog13. Pravidla byla stejná pro všechny a někdo zkrátka zvolil správnou taktiku pro ten den. Kdyby byli salmonidi při chuti dalo by se konkurovat i těm okounům. Já měl ten den dva pstruhy a taky nebrečím
Ježíšku na křížku petrs jestli jsi měl 14 ryb a nevyhrál jsi tak to fraška je ale jestli jsi měl méně není co řešit ale můžu tě potěšit jestli to půjde já měl během závodu chycenou jednu rybu jestli jsi jich měl víc byl jsi lepší něž já
Zdar troufnul bych vyjádřit svůj názor ten kdo přijede na rybářské závody chce vyhrát a kdo říká že ne lže a jestli tam chytne duháka či sivena nebo kapříka s okounem je snad jedno ryba jak ryba a pravidla jestli zní tak že kdo má nejvíce ryb vyhrává tak o tom nemůže být pře a respektuji to je na každém jak a co bude chytat. jsem jedním s těch co chytli jednu rybu je to sice málo byl jsem zvyklej na víc ale kolega co si tam dva roky ani neškrt se tuhle sezonu překonává na závodech měl 3 ryby venku 2 spadli těsně pod ledem a dobrých 8 záběrů lidově řečeno posral kdyby vše proměnil ... kdyby ten kdo chce vyhrát musí být nejlepší z nejlepších a v neděli hurá na závody teda jestli budou
Ahoj, Zdendo budeš nějak řešit ty pravidla? Jde o to že když přijede 60 lidí na závody na dírky tak 99% lidí chce chytat pstruha nebo sivena. Může se stát že spostu lidí to otráví nebo odradí,když tam dva chytroliní dělají s ostatních pitomce.