Chcete-li psat na forum musite byt registrovani. Prosime, registrujte se! Po registraci se muzete prihlasit nize.
Mirošovák-ryby.cz • Zobrazit téma - Для всіх, хто іноді захоплюється приготуванням, однак злитьс

Для всіх, хто іноді захоплюється приготуванням, однак злитьс

Zde můžete diskutovat

Moderátoři: Zdeněk, Birkof

Для всіх, хто іноді захоплюється приготуванням, однак злитьс

Příspěvekod Lolaovaph » 02 lis 2025, 18:36

Мені хочеться відкрити вам смішною ситуацією, що сталася зі мене того самого тижня. Моя мала замовила, аби як кулінарний експерт створила один святкове до її ДР. Я, безумовно, взялася гортати варіант на просторах мережі і... о боже!. Промучилася цілих нервущих півтори години, і це ще щастя!, стрибаючи від блогу на другий сайт! Деякі ідеї здавалися занадто для професіоналів, інші варіанти - з дорогими продуктами, ще кілька - із надмірною кількістю банерів. І згодом ваша героїня вспомнила про цей портал й просто за п’ять хвилин, і це факт! відкрила - той самий варіант! Рецепт був до безтями зрозумілим, що навіть дванадцятирічна донька несподівано змогла молодій допомогти. Наприкінці ми разом приготували ніби з журналу кулінарну феєрію, що став справжнім хітом свята. Тепер усі мої сусідки цікавляться: "Де я відкрила такий чудовий рецепт?"
Каталог сайтів
Lolaovaph
rybí guru

Zpět na Hlavní diskuze