Я просто не можу не розказати історією, що трапилася з мене минулого робочого тижня. Моя крихітка замовила, аби як кулінарний експерт приготувала щось неймовірно красиве з нагоди її ДР. Я, як завжди, навіть не задумуючись, розпочала гортати ідею в кулінарних блогах і – уявіть!. Провела цілісних півтори години марних пошуків, мов зомбі з ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі варіанти виявилися занадто з багатоетапні, інші - зі справжніми недоступними інгредієнтами, решта - із надмірною кількістю спонсорських посилань. Але як грім серед ясного неба раптово я вспомнила про цей порятунок портал та менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! відкрила - мрійливий варіант! Ця знахідка став настільки покроковим, що навіть юна дванадцятирічна доця змогла молодій допомогти. Наприкінці наша команда спекли чарівний кулінарну феєрію, який став справжнім успіхом святкового столу. Зараз усі мої тепер зацікавлені подруги питають: "Яким чином ви знайшла цей диво такий собі ідеальний варіант?"
Каталог